+387 33 55 11 00; +387 33 55 11 03; info@vipoxrc.ba

Outsourcing usluge

[parallax-scroll id=”3528”]


Osiguravateljima nudimo širok spektar outsourcing usluga pri reguliranju odštetnih zahtjeva osiguranika, što uključuje: izlazak na uviđaj štete, sastavljanje zapisnika o oštećenju vozila/imovine, obračunavanje štete i druge konsultantske usluge.

OUTSOURCING USLUGE


Kod outsourcinga, kompanija odlučuje da određene aktivnosti ne radi „u kući“, već da ih outsourcuje. Naš tim kvalifikovanih stručnjaka, sa višegodišnjim iskustvom u oblasti obrade šteta, u stanju je odgovoriti na Vaše potrebe za obavljanjem poslova „izvan kuće“.
Dugogodišnja poslovna saradnja sa renomiranim osiguravateljima u Bosni i Hercegovini, garant je pouzdanosti naših usluga.
Mreža naših procjenitelja u Bosni i Hercegovini je u svakodnevnoj komunikaciji sa sjedištem u Sarajevu, te smo sposobni odgovoriti Vašim potrebama u realnom vremenu.

[parallax-scroll id=”3530”]

Svjesni smo činjenice da su profesionalnost i efikasnost u situacijama, kakva je nastanak štetnog događaja, od izuzetnog značaja za fer i brzo reguliranje štete.
Iz tog razloga, nikada ne propuštamo rokove i uvijek radimo u skladu sa ugovorenim nivoima usluga.
Za osiguravajuća društva smo u mogućnosti obavljati usluge obrade odštetnih zahtjeva osiguranika povodom ostvarivanja sljedećeih rizika:

  • imovinske štete u industriji i domaćinstvima (požar, udar groma, eksplozija, poplava, oluja, razbojništvo, provalna krađa i dr.)
  • automobilske štete (AO štete – uslužne i AO štete – u obavezi)

Naš cilj je pružiti profesionalnu outsourcing uslugu.
Krajnji rezultat je kvalitetno obavljen posao, uz smanjivanje Vaših internih troškova vezanih za reguliranje štete.